Koninklijk.com

Nieuws

Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando

Een bijzonder koninklijk muziekgezelschap is het Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando. Begin vorige eeuw werd aan het orkest het predicaat Koninklijk verleend door groothertogin Louise van Baden en de Duitse keizer Wilhelm II. Je vindt dit orkest dus niet in het register van Nederlandse predicaathouders, maar het is wel het vermelden waard, ook om de relatie met het Circus Boltini.

Lees verder

Koninklijke astronomie

De Nederlandse Astronomenclub heeft op 27 mei 2019 het predicaat Koninklijk’ontvangen. Daarmee gaat de honderdjarige vereniging vanaf nu door het leven als Koninklijke Nederlandse Astronomenclub (KNA, in het Engels: Royal Netherlands Astronomical Society).

Lees verder

Staalfederatie Koninklijk

De dit jaar 100 jaar bestaande Staalfederatie Nederland heeft het predicaat Koninklijk gekregen. De bij het predicaat behorende oorkonde werd tijdens de viering van het 100-jarig bestaan aan de voorzitter van de Koninklijke Staalfederatie, de heer Hans Hilbrands, overhandigd door commissaris van de Koning van de provincie Utrecht mr. J.H. Oosters. Met het Koninklijk predicaat wordt het belang van de Koninklijke Staalfederatie Nederland en haar leden onderkend.

Lees verder

RAI Vereniging ontvangt predicaat Koninklijk

RAI Vereniging is vanmiddag onderscheiden met het predicaat ‘Koninklijk’. De brancheorganisatie bestaat 125 jaar en heeft een lange toonaangevende staat van dienst als belangenorganisatie voor de mobiliteitsindustrie en is oprichter van de RAI Amsterdam.

Lees verder

Oosterberg na 125 jaar Koninklijk

Van piano- en orgelhandel naar één van de grootste landelijk opererende elektrotechnische groothandelsmaatschappijen van Nederland. Dat is 125 jaar Oosterberg in een notendop. De afgelopen maanden vierde het familiebedrijf uitgebreid feest met een jubileumtour langs alle vestigingen. Als klap op de vuurpijl mag de groothandelsmaatschappij zich voortaan 'Koninklijke Oosterberg' noemen.

Lees verder op www.installatieprofs.nl